logo

ESNAF ODALARINDAN BAŞKAN ÖZTEKİN’E TEŞEKKÜR

ESNAF ODALARINDAN BAŞKAN ÖZTEKİN’E TEŞEKKÜR

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz ve beraberinde Kâğıthaneli oda başkanları ile bir araya geldi.

Kâğıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda gerçekleşen buluşmada ilçedeki çalışmalar konuşuldu. Yaklaşık bir saat süren buluşmaya Kâğıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu, Kâğıthane Şoförler Odası Başkanı Kemal Sarı, Kağıthane Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet İhsan Mutlu, Kağıthane Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bülent Kasapoğlu da katıldı.

Kâğıthane’de son 5 yılda 100’ün üzerinde proje gerçekleştirildiğini belirten Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; ” Caddelerin tematikleştirilerek yeniden düzenlenmesi, altyapı yatırımları, otopark alanlarının oluşturulması, metrolar, meydanlar, park ve yeşil alanlar, kentsel dönüşüm gibi çalışmalarımız esnaflarımıza büyük fayda sağladı. Yanı sıra esnaflarımızın hakkını ve halk sağlığını korumak için seyyar satıcılara karşı denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Özellikle pandemi döneminde esnaflarımıza yoğun desteklerimiz oldu. İşyeri tam kapalı esnaflarımıza maddi desteklerde bulunduk. İşyerlerinin dezenfektesini sağladık. Maske ve hijyen malzemelerini düzenli olarak elden teslim ettik.” dedi.

Kâğıthane’de projelerin istişare yapılarak hayata geçirildiğini belirten Başkan Öztekin, ” Her gün bir mahallemizde esnaflarımıza misafir oluyoruz. Çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Görüşlerini ve gönül rızalarını alıyoruz.” diye konuştu.

İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, esnafa sunduğu desteklerden dolayı Başkan Öztekin’e teşekkür etti. Kâğıthane’deki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Başkan Yılmaz ve beraberindeki oda başkanları, Başkan Öztekin’e başarılarının devamını dilerken Kâğıthaneli esnaflar olarak ilçenin kalkınması için her zaman desteğe hazır olduklarını belirtti.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ