logo

BELEDİYEDE GÖREVLİ MEMURLARA %100’ÜN ÜZERİNDE SOSYAL DENGE ZAMMI YAPILDI

BELEDİYEDE GÖREVLİ MEMURLARA %100’ÜN ÜZERİNDE SOSYAL DENGE ZAMMI YAPILDI

Kağıthane Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı Erol Şengöz; memurların haklarında iyileştirme yapılmasını öngören Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladı.

Sosyal Denge Sözleşmesi ile Kağıthane Belediyesi bünyesinde görev yapan memurlar haklarında önemli kazanımlar elde etti. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in ev sahipliğinde gerçekleşen imza törenine BEM-BİR-SEN İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı Erol Şengöz’ ün yanı sıra Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Levent Dirice , BEM-BİR-SEN İstanbul 6 No’lu Şube Başkan Yardımcıları Hüseyin Yavuz, Abdullah Erbin, Muhammet Akan ve Esmen Sarıkaya, Kağıthane Belediyesi BEM-BİR-SEN İşyeri Temsilcileri Samet Eryiğit ve Cesim Koçyiğit de katıldı.

İmzalanan söz konusu sözleşme ile Kağıthane Belediyesinde çalışan kamu görevlilerine maaşlarına ilave olarak her ay sosyal denge tazminatı ödenecek. Önceki döneme kıyasla imzalanan sözleşme neticesinde; Kağıthane Belediyesi’nde görevli memur ve sözleşmeli memurlardan oluşan personellerin sosyal denge tazminatları %100’ün üzerinde artırıldı.

Memurların haklarında iyileştirme yapılmasını öngören Sosyal Denge Sözleşmesi’nin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulunan Şube Başkanı Şengöz, sözleşmenin imzalanması noktasında verdiği destekten ötürü Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e teşekkürlerini iletti. Şube Başkanı Şengöz; ” Sosyal Denge Sözleşmesi ile memur ve sözleşmeli memurlarımıza yapılan artış oranları ile ilgili verdiği destekten ve ilçemize yapmış olduğu güzel hizmetlerden dolayı Kağıthane Belediye Başkanı’mız Mevlüt Öztekin’e sendikamız ve üyelerimiz adına şükranlarımızı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de teşekkürleri kabul ederek sözleşmenin çalışanlar adına hayırlı olmasını diledi. Memurların haklarının geliştirilmesi noktasında Kağıthane Belediyesi olarak imkânlar dâhilinde her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini ifade eden Başkan Öztekin, sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenleri tebrik etti.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ