logo

Başkan Mevlüt Öztekin Yine Zirvede

Başkan Mevlüt Öztekin Yine Zirvede

OPTİMAR ARAŞTIRDI YÜZDE 66 ÇIKTI

Kağıthane’nin genç, çalışkan, başarılı ve vizyoner başkanı Mevlüt Öztekin , Aralık ayında yapılan kamuoyu araştırmasında yine zirvede çıkarak İstanbul’da rekor kırdı. Türkiye’nin güvenirliği ile bilinen anket firması OPTİMAR’ın  Kağıthane’de yaptığı araştırmaya göre oy veririm diyenlerin oranı yüzde 66 çıktı.

14-28 Mayıs  Cumhurbaşkanlığı  seçimlerini bilen Hilmi Daşdemir’in anket firması Optimar, Kağıthane’de yaklaşık 5  bin kişiye  bire bir sorarak halkın nabzını tuttu . Çıkan sonuç geçtiğimiz aylarda yapılan Sonar, Denge, Ak Parti Genel Merkezi ve İstanbul İl Teşkilatı’nın anketleriyle örtüşerek doğrulanması dikkat çekti.

Yaklaşık 5 yıldır başarılı çalışmalarıyla yüzün üzerinde mega projeye imza atarak halkın gönlünde taht kuran Başkan Öztekin, halkın yüzde 80’inin   üzerinde beğeni topluyor.  Kağıthane Belediyesi’nin çalışmalarını  beğenmeyenlerin oranı ise marjinal kalıyor. Tüm parti seçmenlerinden destek alan Öztekin’in  araştırmalarda istikrarlı olarak zirvede çıkması Kağıthane’de takdir ediliyor.

Halka yakınlığı ve  halk istişareleri ile  hizmetlerini sürdüren Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, 24 Saat telefonunu açık tutması ve herkesin her an ulaşabilir olması ile de ayrı bir takdir topluyor. Takipçiliği, disiplinli çalışmaları, vizyonerliği ile kısa sürede Kağıthane’nin çehresini değiştirerek Modern bir şehir haline getiren başkan Öztekin, sosyal projeleri, spordan eğitime, yeşil alanlardan parklara, kentsel dönüşümden tematik caddelere, yaşamın her alanına dokunmasıyla genç ihtiyar, kadın çocuk hemen herkesin sevgilisi haline geldi.

Başkan Öztekin’in bu çalışmaları  anketlere de yansırken İstanbul’un 39 ilçesi arasında  ilkler arasından hiç aşağı düşmemesi kendi partililerinin yanı sıra diğer partiler tarafından da takdir edildi

Bu başarıyı OPTİMAR Anket Firması da  sahada bularak teyit etti.   

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ