logo

SAADET PARTİSİ  KAĞITHANE’DEN  MİLLETVEKİLİ BULUŞMASI PROGRAMI

SAADET PARTİSİ  KAĞITHANE’DEN  MİLLETVEKİLİ BULUŞMASI PROGRAMI

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Teşkilatı , ‘’Millet – Vekil Buluşması’’  adı altında program düzenledi. İstanbul Milletvekili  Birol Aydın’ın katıldığı programın ilki kahvaltılı şekilde gerçekleşti, Kağıthane Belediyesi  Nurtepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantının açılış konuşmasın ilçe başkanı Halit Özgür Atak  Yaptı . Katılımcıları selamlayarak salonda bulunan herkese hoş geldiniz diyen  Atak,  Kardeşlik iklimi üzerinde durarak  ‘’herkesin herkese hoş görü içerisinde saygılı olması’’ fikri üzerinde durdu.

Başkan Halit  Özgür Atak’ın  konuşmasının ardından kürsüye gelen Saadet Partisi İstanbul Milletvekili  Birol Aydın, uzunca yaptığı konuşmada;  Filistin- Gazze’deki yaşanan vahşete değindi.  Birol Aydın her dönemin sancılı  olayları vardır. Bugün de vücudumuzdaki  ağrıyan bölgemiz  Gazze’dir asla duyarsız kalamayız ama İslam ülkeleri sessiz kalarak sadece seyrediyor dedi.  İstanbul  Milletvekili   Birol Aydın, Türkiye’deki ekonominin gidişatına da değinerek iktidarı eleştirel cümleler kullandı. Aydın, yapıcı ve çözüm üretici muhalefet yaptıklarını ifade ederek ‘’biz her şeye  muhalif değiliz yapılan güzel hizmetleri de takdir ediyoruz . Örneğin 28 Şubat ve sonrasındaki Askeri vesayetin ortadan kaldırılmasını her platformda dile getirerek takdir etmişizdir dedi . Yerel seçimlerde  her bölgede adaylar çıkaracaklarını vurgulayan  Birol Aydın , salonda bulunanların sorularını da değerlendirerek hoş sohbette bulundu.

Kağıthane’nin muhtarlarının da katıldığı toplantındın son bölümünde hatıra fotoğrafı çekinildi. Saadet Partisi,  gün boyu ilçe genelinde esnaflara, derneklere ve mülki amirlere ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretlere İstanbul Milletvekili Birol aydın ve teşkilat mensupları katıldı.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ