logo

MHP KAĞITHANE GENÇLERLE BULUŞUYOR

MHP KAĞITHANE GENÇLERLE BULUŞUYOR

Aktif saha çalışmalarını istikrarlı olarak sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Kağıthane İlçe Teşkilatı, Komşu ziyaretlerinin ardından ‘’Gençlerle Buluşma’’ adı altında yeni bir çalışmaya daha başladı. Şafak Taştemir başkanlığındaki Milliyetçi Hareket Partisi Kağıthane Teşkilatı,  her ay yeni bir çalışma şekli ile sahada olacak.

 19  mahallede yapılacak olan Gençlerle Buluşma’’  programlarının ilki  Hamidiye Mahallesi’nde gerçekleşti. Hamidiye Mahallesi’nde bir köy derneğinde  yapılan programa çok sayıda genç katıldı.Oldukça faydalı geçen buluşmada; başarılı ilçe başkanı Şafak Taştemir,  gençlerin sorularını yanıtlayarak  Türkiye’de Cumhur İttifakı’ndan başka bir yapının alternatif olamayacağına değindi.

Bu  toplantılardan birine Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’de katıldı.

KADIN KOLLARINDAN  TÜRKEŞ’E KUR’AN TİLAVETİ

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe  Kadın Kolları merhum  lider, Alparslan Türkeş ve tüm şehitlerin  ruhuna Kur’an okuttu . İlçe merkezinde okutulan Kur’an tilavetine çok sayıda kadın katılarak dualarda bulundu. MHP Kağıthane  Kadın Kolları Başkanı Asuman Yıldırım, katılımcılara teşekkür ederken okunan Kur’an’ın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ