logo

22 Ağustos 2022

MEVLÜT ÖZTEKİN SPOR TESİSİ HİZMETE AÇILDI

MEVLÜT ÖZTEKİN SPOR TESİSİ HİZMETE AÇILDI

Kağıthane Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Mesudiye halı sahası törenle hizmete açıldı.

Kağıthane Belediyesi yerelde işbirliğini güçlendirmek adına Anadolu şehirleriyle ortak projeler üretmeye devam ediyor. Kağıthane’nin kardeş ilçesi Ordu Mesudiye’ye Kağıthane Belediyesi tarafından halı saha yapıldı. Suni çim halıdan yapılan 24×45 metre ölçülerinde halı saha; her mevsim kullanılabilmesi için etrafı brandalarla kaplandı ve her saat kullanılabilmesi için de saha aydınlatmaları eklendi. Mesudiye halı sahası yaz-kış, günün her saati kullanıma uygun şekilde hizmet verecek.

Tesise Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in adı verilirken halı saha projesine en çok Mesudiyeli gençler sevindi.

Törende konuşan Başkan Öztekin, Kağıthanelilerin selamlarını yöre halkına ileterek; ‘’ Burası çocuk ve gençlerimizin spor yapmasına, çeşitli etkinliklere, özel günlere ev sahipliği yapacak. Kardeş ilçemize yakışan bir tesis oldu.’’ dedi.

Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül de yaptığı konuşmada desteklerinden ötürü Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e teşekkür etti.

Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül’ün ev sahipliğinde; halı sahanın açılışı için düzenlenen törene AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, TDED Genel Başkanı Ekrem Erdem, Kaymakam Oğuzhan Aksoy, spor kulüplerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ