logo

MAHARETLİ ELLER ÇARŞISI YENİ YERİNDE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

MAHARETLİ ELLER ÇARŞISI YENİ YERİNDE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Kağıthane’li kadınların el emeği ürünlerini satarak ev ekonomisine katkı sağladıkları Maharetli Eller Çarşısı Axis Alışveriş Merkezi’ne taşındı

Axis Alışveriş Merkezi’nde hizmet veren çarşıda, kadınlar el emeği ürünlerini hiçbir kira ve ücret ödemeden satma imkânına sahip oluyor. Kadınlar ürünlerinin fiyatlarını belirlerken, ürünlerin satışı ise belediyeye bağlı uzman ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.

Maharetli Eller Çarşısında; el örmesi kazaklar, atkılar, oyuncak bebekler, iğne oyaları, takılar, çantalar, el yapımı tablolar ve hediyelik eşyalar yer alıyor. Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “İlçemizde yaşayan ev hanımları Maharetli Eller Çarşısına gelerek kendi evlerinde el emeği göz nuru ürettikleri ürünleri satıyorlar. Bu sayede hem ev ekonomisine katkı sağlıyorlar, hem de sosyalleşme imkânı bulmuş oluyorlar. Satılan ürünlerin üzerinde bulunan etiketli barkod sistemi sayesinde ürünün kime ait olduğu ve fiyatı biliniyor. Ürünlerin satışı ise belediyemize bağlı uzman ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.” dedi.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ