logo

KAVACIK KÖYÜ DERNEĞİ HİZMETLERİ İLE GÖZ DOLDURUYOR

KAVACIK KÖYÜ DERNEĞİ HİZMETLERİ İLE GÖZ DOLDURUYOR

Sivas Koyulhisar’ın büyük köylerinden  Kavacık Köyü  Kalkındırma ve Güzelleştirme  Derneği her alanda yaptığı hizmet ve faaliyetleri ile göz dolduruyor. Başkanlığını Sezai Öztekin’in yaptığı Kavacık Köyü Derneği, daha çok sosyal projeleri ile öne çıkıyor.

Köyün Üniversitede  okuyan öğrencilerine dayanışma ve kaynaşmayı sağlayarak her zaman yanlarında olan Kavacık Köy Derneği Yönetimi , geçtiğimiz günlerde bir program düzenleyerek öğrencileri bir araya getirdi.

4 yıllık Üniversitede okuyan Kavacıklı 15 öğrenciye tanışıp kaynaşmalarını sağlamak için kahvaltılı bir program düzenleyerek onların her birine  1000’er  lira harçlık veren dernek, örnek bir çalışmaya imza atarak takdir topladı. Derneklerinin her zaman yanlarında olduğunu vurgulayan öğrenciler ise bu destekten dolayı  dernek yönetimine teşekkür etti.

Başarılı dernek başkanı Sezai Öztekin,   imkanları dahilinde her alanda yardımlaşma ve paylaşmayı öne çıkardıklarını,  geçtiğimiz ay içersinde de öğrencilerimizi bir araya getirip ve onların tanışmalarını sağladıkları  için çok mutlu ve memnun olduklarını söyleyerek öğrencilere başarılar diledi

 Ayrıca ; 11 ilimizde meydana gelen Asrın felaketinde, Kavacık Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği  105 bin 500 lira para toplayarak depremzedelere bağışta bulundu.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ