logo

KAD SİS UYGULAMASI GÜLTEPE ÖZKONAK KUYUMCULUK’TA

<strong>KAD SİS UYGULAMASI GÜLTEPE ÖZKONAK KUYUMCULUK’TA</strong>

Türkiye’de geçtiğimiz aylarda yürürlüğe giren Altın Değerleme Sistemi KAD- SİS, bilindiği gibi anlaşmalı kuyumcular arası ile gerçekleştiriliyor

Türkiye’de geçtiğimiz aylarda yürürlüğe giren Altın Değerleme Sistemi KAD- SİS, bilindiği gibi anlaşmalı kuyumcular arası ile gerçekleştiriliyor.  Anlaşmalı kuyumcuklar arasında yer alan Kağıthane Gültepe ÖZKONAK Kuyumculuk , bölgemizde güvenirliliği ve müşteri memnuniyeti ile takdir toplayarak bu alanda da epeyce mesafe kat etti.

Altın ve ziynet eşyalarınızı ister hafta içi ister hafta sonu altın değerleme noktası olan  anlaşmalı  Özkonak Kuyumculuk’a getirerek, KAD-SİS aracılığıyla gram altın karşılığını Altın Hesabınıza anında ve kolayca aktarabiliyorsunuz.

Fiziki altınlarınızı güvenle saklamak ve değerine değer katmak için artık çok daha kolay oldu. Yastık altındaki altın birikimlerinizi  bekletmeden  anlaşmalı Özkonak Kuyumculuk aracılığı ile çok kolay bankanızda hesap açtırabiliyor, güvenle yatırımlarınızın değerine değer katıyorsunuz. Hırsızlık, kaybolama, afet gibi risklerden altın ve ziynet eşyalarını korumak ve değerine değer katmak için mükemmel bir uygulama olan KAD-SİS’i en hızlı bir şekilde   anlaşmalı Gültepe Özkonak Kuyumculuk’ta gerçekleştirebilirsiniz.

KAD-SİS Nedir?

Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi (KAD-SİS) uygulaması; tasarruf sahiplerinin altın ve ziynet eşyalarını anlaşmalı kuyumcular aracılığıyla haftanın her günü KAD-SİS üyesi bankalardaki hesaplarına masrafsız aktarmalarını sağlayan bir sistemdir.

Sisteme üye yakınınızdaki bir kuyumcuda altın ve ziynet eşyalarınızın değerinin hesaplanması sonrası, anlaşmalı bankalarda altın hesabınızın olması durumunda gram cinsinden 24 ayar karşılığını KAD-SİS üzerinden tercih ettiğiniz hesabınıza güvenli bir şekilde aktarabilirsiniz.

Çok sayıda banka Altın Değerleme Sistemi (ADS) içerisine dâhil olduğu gibi, aynı zamanda KAD-SİS’e de üye anlaşmalı banka olarak hizmet vermektedir.

KAD-SİS Aracılığıyla Altın Aktarma İşlemi Nasıl Yapılır?

Altın değerleme noktası (ADN) olarak hizmet veren kuyumcuları ziyaret etmeden önce, KAD-SİS ile anlaşmalı bankalarda açılmış bir vadesiz altın mevduat hesabınız bulunmalıdır.

Altınlarınızı çalınma, kaybolma gibi risklere karşı korumak ve birikim yapmaya başlamak için anlaşmalı banka  Altın Hesabınızı banka şubelerinden  ve Bireysel İnternet Şubesi’nden anında ve kolayca açabilirsiniz.

KAD-SİS ile Altınlarımı Anlaşmalı Banka Hesaplarına Aktarmanın Ne Avantajı Var?

KAD-SİS anlaşmalı altın değerleme noktası (ADN) olan kuyumcularda altın ve ziynet eşyalarınızın gram altın karşılığını öğrenebilir ve anlaşmalı bankalarda altın mevduat hesabınız bulunuyorsa, 24 ayar saf altın karşılığının değer kaybı olmadan saniyeler içerisinde aktarılmasını sağlayabilirsiniz.

Altınlarınızı ve ziynet eşyalarınızı, çalınma veya kaybedilmeleri endişesi taşımadan Altın Hesabınızda gram altın olarak izleyebilirsiniz.

Altın Hesabınızda saklanan altınlarınızı ihtiyaç anında nakde çevirebilirsiniz.

Altın birikimlerinize  internet üzerinden  veya İnternet Şubesi’nden 7/24 ulaşabilir, güncel değerini öğrenip alım – satım işlemi yapabilirsiniz.

 Banka Şubelerinden  veya İnternet Şubelerinden  Altın Biriktiren Talimat verebilirsiniz.

Dilerseniz Vadesiz Altın Hesabınızdaki altınları kullanarak Vadeli Altın Hesabı açabilirsiniz.

KAD-SİS üzerinden Altın Mevduat Hesabınıza aktardığınız altınlarınız için Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesi sağlanmaktadır.

ÖZKONAK KUYUMCULUK İLETİŞİM ADRESİ

Talatpaşa Cad. N0: 180 / A  GÜLTEPE/ KAĞITHANE İSTANBUL

info@ozkonakkuyumcu.com 

www.ozkonakkuyumcu.com

DİREK HAT  444 50 34

0532 505 51 29

0537 523 33 34

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ

#

KAD SİS UYGULAMASI GÜLTEPE ÖZKONAK KUYUMCULUK’TA” için 1 yorum

  1. CrytoUnarlUnarl : diyor ki:

    Sizi zengin edebilecek yeni finansal araca göz atın. https://go.tygyguip.com/0j35