logo

13 Haziran 2023

GÜLTEPE – TELSİZLER OTOPARKI YAKIN ZAMANDA AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

GÜLTEPE – TELSİZLER OTOPARKI YAKIN ZAMANDA AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in seçim öncesi sözünü verdiği Teknolojik Otopark ve Modern Kapalı Pazaryerleri projelerinden bir tanesi olan Gültepe – Telsizler Otoparkı yakın zamanda hizmete açılıyor

440 araç kapasiteli olarak tasarlanan otopark; Gültepe, Telsizler, Ortabayır ve Harmantepe mahallelerini kapsayacak. Proje de ayrıca açık ve kapalı spor merkezleri de yer alacak. Otoparkın içerisinde bulunan akıllı yönlendirme sistemleri, güvenlik kameraları, hızlı ödeme noktası gibi teknolojik donatılar ile vatandaşlara kolaylık sağlanacak.

Yüzlerce metrekare yeşil alanı içinde barındıran projede çocuklar için futbol ve basketbol sahası da bulunuyor. Ayrıca otopark haftanın belirli günleri pazaryeri olarak da kullanılabilecek.

Yakın zamanda otoparkın açılışının gerçekleşeceğini söyleyen Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “Teknolojik Otopark ve Modern Kapalı Pazaryerleri projelerimiz ile bölgelerde yaşanan park yeri sorununu ortadan kaldırıyoruz. Ayrıca kapalı otoparklar haftanın belirli günlerinde pazaryeri olarak da kullanılabilecek. Bu sayede açık pazaryerlerinin oluşturduğu sorunları ortadan kaldıracağız. Trafik sıkışıklığı, görüntü ve gürültü kirliliği, kalabalığı önlemiş olacağız.’’ dedi.

default

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ