logo

CUMHUR İTTİFAKI İBB BAŞKAN ADAYI KURUM, KÂĞITHANE’DE PROJELERİNİ TANITTI

CUMHUR İTTİFAKI İBB BAŞKAN ADAYI KURUM, KÂĞITHANE’DE PROJELERİNİ TANITTI

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Kurum, Kâğıthane’yi ziyaret ederek İstanbul’a nefes aldıracak projelerini tanıttı.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında Kâğıthane’yi ziyaret etti. Kâğıthane’de partililerle kahvaltı programında bir araya gelen Kurum’a, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve AK Parti Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de eşlik etti.

Murat Kurum: ”Yarı zamanlı belediyecilik yapan bir yönetimin takdirini beklemiyoruz.”

“İstanbul’un önümüzdeki 100 yılını anlattığımız toplantıda, İstanbul’un gerçek dertlerine gerçek sorunlarına ve taleplerine odaklanmaya çalıştık” diyen Murat Kurum, “Şimdi biz bu projeleri açıkladık, projeleri açıklayınca mevcut yönetim hemen telaşlandı. Diyorlar ki; bu projeler ‘Kopyala-Yapıştır projeleri, bu projelerden biz de faydalanabilir miyiz diye bakacağız, inceleyeceğiz’ diyorlar. Buradan Kâğıthane’den onlara diyoruz ki ‘Yarı zamanlı belediyecilik yapan, boş zamanlarında belediyeye uğrayan bir yönetimin bizi takdir etmesini asla ve asla beklemiyoruz. Bizi takdir edecek millettir. Kâğıthane’dir.” dedi.

Murat Kurum, “Tabi ki, bu projelerden onlar da faydalanacak. 1 Nisan sabahı eğer İstanbul’da yaşayacaklarsa tüm İstanbullular gibi onlar da bu projelerden bu hizmetlerden faydalanacaklar. Şimdi, ‘Kopyala-Yapıştır’ kısmını ben anlayamadım. Yani, biz geçtiğimiz 5 yılda, İstanbul’a 650 kilometre metro yapıldı da biz görmedik mi? Kağıthane’ye geçtiğimiz 5 yılda verilen sözler tutuldu da biz duymadık mı? İstanbul’un iki yakasına 2 tünel yapıldı da biz görmedik mi? İstanbul’da, İstanbul’un genç ve kadınlarının sorunları çözüldü de biz duymadık mı? İstanbul’a 122 kilometre tünel, karayolu, kavşak projesi yapıldı da İstanbullular bunu görmedi mi? İstanbullular her şeyi görüyor, Kâğıthane her şeyi görüyor.

 31 Mart’ta da sabırlı olun, milletimiz sizlere gereken cevabı sandıkta verecek. Bunu biz görüyoruz, bu coşkuyu İstanbul’un her yerinde hissediyoruz. Aslında, açıkladığımız grafikler, oranlar, sayılar ve planlar insanımıza ne söylüyordu biliyor musunuz? İstanbul’un geleceği bizim yani dertli, hizmet odaklı AK Parti Belediyeciliğinin, Cumhur İttifakı Belediyeciliğinin hedefi dedik.” şeklinde konuştu.

Başkan Öztekin: ”Kâğıthane’mizde her hafta bir açılış yaptık”

Toplantıda mevcut ve yeni dönem projelerini değerlendiren Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; ”Mevcut İBB yönetimi İstanbul’da temel atmama törenleri yapadursun. Bizler seçim öncesi vatandaşa 53 proje sözü vermiştik. Hamdolsun 5 yılda verdiğimiz sözlerin iki katını tutarak Kâğıthane’mize 100’ün üzerinde eser kazandırdık. Birileri temel atmama törenleri yaparken bizler neredeyse her hafta ilçemiz için bir açılış gerçekleştirdik.

 Şimdi ilk günkü heyecanımızla yine ve yeniden yola revan olup inşallah Murat Kurum Başkanımızla birlikte milletimize aşkla hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Gerek bir önceki yerel seçimlerde, gerekse 28 Mayıs’taki Genel Seçim’de Kâğıthane; Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize bağlılığını artırarak gösterdi. İnşallah yine gösterecektir.” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ