logo

BAŞKAN ÖZTEKİN 2022’Yİ DEĞERLENDİRDİ

<strong>BAŞKAN ÖZTEKİN 2022’Yİ DEĞERLENDİRDİ</strong>

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yatırım ve projelerini değerlendirerek, vatandaşların talep ve önerilerini almak adına sunucu Ceyhun Yılmaz moderatörlüğünde sosyal medya üzerinden canlı yayın gerçekleştirdi.

Program Başkan Öztekin’in ve Kâğıthane Belediyesi’nin tüm sosyal medya hesaplarında aynı anda yayınlandı. Tarihi Su Sarnıcı’nda gerçekleşen programa başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

Geniş bir izleyici kitlesine erişen program yaklaşık 90 dakika sürdü. Başkan Öztekin programda 2022 yılında gerçekleştirdiği yatırımlar ve gelecek dönem projelerinden bahsetti. Programda ayrıca vatandaşlardan gelen soruları da cevapladı. Göreve gelmeden önce vatandaşa 53 proje sözünü verdiğini belirten Başkan Öztekin, bunların %95’ini hayata geçirdiklerini vurguladı. Yapımı tamamlanan projeler arasında; Kentsel Dönüşüm, Kâğıthane Meydanı, Bosna Hersek Meydanı, Kaymakamlık Önü Meydanı, Maharetli Eller Çarşısı, Yeşil Vadi, Yaya Köprüsü,  İstihdam Hizmet Noktası, Millet Kıraathanesi, Çocuk Kütüphanesi, Uzay Evi, Sosyal Medya Stüdyosu, Tarihi Eserlerin Restorasyonu, Bağımlılıkla Mücadele Merkezi, Engelliler Gündüz Hizmet Merkezi, Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi, Sporcuhane, Spor Merkezleri, Kolay Kâğıthane, Elden Gönülle Sosyal Yardım Merkezi, Genç hane, Yeni Yeşil Alanlar, Tematik Caddeler, Parklar, Pati Park, Can Dostlar Ofisi, Yaşlılar Gündüz Hizmet Merkezi, Yayalaştırılmış Alışveriş Caddeleri ve Akıllı Şehir Mobilyaları gibi projeler yer alıyor

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ