logo

BAKAN SOYLU KAĞITHANE’DE YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI

BAKAN SOYLU KAĞITHANE’DE YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI

Kâğıthane’de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, vatandaş ve sivil toplum kuruluşları ile buluştu. Bakan Soylu’ya sokakta vatandaşların ilgisi yoğundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kâğıthane’de vatandaş ve sivil toplum kuruluşları ile buluşarak gündemi değerlendirdi, talep ve önerileri dinledi. Kağıthane Belediyesi’ne ait kültür merkezinde düzenlenen programda; “Bir vatandaşımızın bir eksiğini gidermek bizim temel görevimizdir. Burada size söz veriyoruz. Onların başını sıcak yuvaya koymadan onları yalnız bırakmayacağız, yanlarından ayrılmayacağız” dedi.



14 Mayıs’ta yapılacak Genel Seçim’e de değinen Bakan Soylu; ‘’ Biz, bu seçimde hep beraber bir karar vereceğiz. “Tayyip Erdoğan gitsin” diyenler, Türkiye’yi ne noktaya getirecekler, onun kararını vereceğiz. Erkeğin erkekle, kadının kadınla evlenip evlenmemesinin kararını vereceğiz. Hemen yanı başımızda terör devletinin kurulup medeniyet havzamızdan bizim bağımızın tamamen kesilip kesilmemesinin, Türkiye’nin başına büyük bir belanın musallat edilip edilmemesinin kararını vereceğiz.” dedi.



Programa Bakan Soylu’nun yanı sıra Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti Kâğıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, sivil toplum kuruluşları başkanları ve oda başkanları katıldı.



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kâğıthane’de sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile buluşmasının ardından sokak sokak gezerek Kâğıthanelilerle de bir araya geldi. Ayrıca Bakan Soylu, Başkan Öztekin ile birlikte Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG ile Kâğıthane sokaklarında gezintiye çıktı.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ