logo

AK PARTİ KAĞITHANE SAHADA

AK PARTİ KAĞITHANE SAHADA

İstikrarlı çalışmalarıyla hemen her gün sahada olan Ak Parti Kağıthane Teşkilatı, 19 mahallede seçmen ziyareti gerçekleştiriyor. Şuana kadar 10 mahallede gerçekleştirilen birebir ziyaretler, ocak ayının sonuna kadar tüm Kağıthane de çalınmadık kapı bırakılmayacak şekilde tamamlanacak. İlçe Başkanı Serkan Cantürk’ünde katıldığı çalışmalara Ana Kademe, Gençlik, Kadın Kolları, Meclis Üyeleri ve mahalle teşkilatları katılıyor.

Durmadan, yorulmadan,kış şartlarına rağmen  kapı kapı dolaşan AK Parti Kağıthane Teşkilatı, Cumhurbaşkanının selamını ileterek bir de  mektup bırakıyor. Günün anısına AK Parti amblemli tepsileri de seçmenlere hediye eden teşkilat mensupları; biri İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’ye ait  ikincisi  İlçe Başkanı Serkan Cantürk’ün olmak üzere 2 mektubu daha seçmenlere  bırakarak  varsa sorunlar dinleniliyor.Kağıthane Teşkilatı’nın bugüne kadar 200 bin seçmeni ziyaret ettiği, binlerce yeni üye yaptığı ifade ediliyor.

İŞTE BAŞKAN SERKAN CANTÜRK’ÜN MEKTUBU

Öncelikle size en derin sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Ak Parti olarak milletimizin bize yetki verdiği günden bu yana halkımızla el ele, gönül gönüle vererek ülkemize çok önemli değerler kazandırdık, hizmetlerde bulunduk. Ülkemizde onlarca yıldır etkili olan, kendi halkıyla ve onun değerleriyle çatışan, milletini ve değerlerini tehlike hatta düşman olarak gören yönetim anlayışına siz değerli halkımızın desteğiyle söz verdik.

Ak Parti iktidarına kadar hâkim olan devletin soğuk yüzünün yerine hem yerel yönetimlerde hem de ülke yönetiminde halka hizmeti, temel insani değerleri, ülkemizin bağımsızlığını ve kalkınmasını temel alan yönetim ve hizmet anlayışıyla şefkat, merhamet ve adaletli yüzünü ortaya koyduk.

 Bu kazanımların hiçbiri kolay olmadı. Yıllarca hizmet yerine sorun üreten zihniyetlerin engellemelerine, karalama kampanyalarına, algı operasyonlarına maruz kaldık. Uluslararası alanlarda ülkemizin haklarını ve çıkarlarını korumak adına attığımız adımlardan rahatsız olan güçler, içerideki bu sorun odaklarıyla iş birliği yaparak mücadelemizi engellemeye çalıştılarsa da siz değerli halkımızın bizlere olan inancı, güveni ve desteğiyle bu olumsuzlukların üstesinden gelmeyi başardık.

 Ak Parti kadroları olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hem içerde hem dışarda 2023 hem 2071 hedeflerine doğru aynı azim, kararlılık ve coşkuyla ilerliyoruz. Bu mücadelemizde siz değerli Kağıthaneli hemşehrilerimizin desteğini hissediyor, hedeflerimize birlikte el ele vererek ulaşacağımıza olan inancımızı her zamankinden daha güçlü bir şekilde muhafaza ediyoruz.

SERKAN CANTÜRK

AK PARTİ KAĞITHANE İLÇE BAŞKANI

Paylaşın:
Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ